Nieuws

Hellecat: Hellecat en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
   (03-05-2018)

Hellecat en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 geldt er nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze regels gelden ook voor sportverenigingen. Als sportvereniging ben je wettelijk verplicht tot het beschermen van de persoonsgegevens van leden, vrijwilligers, en alle andere personen van wie je persoonsgegevens verwerkt. Voor deze verwerking moet je denken aan :

  • Het opnemen van persoonsgegevens van een nieuw lid in het ledenbestand;
  • Het doorsturen van bepaalde gegevens naar het Watersportverbond;
  • Het jaarlijks sturen van facturen voor het lidmaatschapsgeld;
  • Het versturen van nieuwsbrieven aan leden;
  • Het publiceren van foto’s en video’s van evenementen op de website en op sociale media;
  • Het verwijderen van persoonsgegevens nadat een lid het lidmaatschap opzegt.

Hellecat is met hulp van het NOC*NSF en het Watersportverbond aan de slag gegaan met de AVG verplichting. Via een stappenplan zijn we meegenomen in de acties die voor ons nodig zijn op het vlak van bijvoorbeeld ICT en administratieve processen.

Een van die stappen is het opstellen van een Privacybeleid. Dit is inmiddels gebeurd en dit beleid is nu te vinden op onze website : 

Klik hier

 

We willen jullie verzoeken om kennis te nemen van dit privacybeleid en hier ook akkoord op te geven. Dit kan door in te loggen in onze website en via MijnClub\Wijzigen\Wijzig lidgegevens het hokje bij Privacybeleid aan te vinken. Controleer dan meteen je andere lidgegevens!

In de diverse inschrijvingsformulieren die we bij Hellecat hanteren, heeft dit privacybeleid ook een plaats gekregen en worden nieuwe leden/passanten gewezen op ons privacybeleid.

We hebben het stappenplan inmiddels doorlopen en hebben een AVG-verklaring ontvangen van Stichting AVG. Dit is een zelf-verklaring, waarmee we verklaren dat Hellecat het stappenplan heeft doorlopen en benodigde acties heeft ondernomen. Dit is een praktisch hulpmiddel, Hellecat is en blijft zelf verantwoordelijk om te (blijven) voldoen aan de AVG.

Bedankt voor jullie medewerking!

(Terug naar boven)


Hellecat: Europees Kampioenschap Formule 16
   (02-05-2018)

Zoals je misschien al gehoord hebt tijdens de ALV begin dit jaar hebben we als vereniging de eer om het EK F16 te organiseren. Het evenement zal plaatsvinden van 21 tot 27 juli en belooft een groot feest te worden!

 

De organisatie is druk bezig om een mooi programma samen te stellen voor alle (inter)nationale teams om ons als Hellecat zijnde goed voor de dag te doen komen. Om een tipje van de sluier op te lichten: Er zal onder andere een Captains dinner georganiseerd worden, er is een toeschouwersboot, goed gevulde goodiebags en een top fotograaf op het water om alles mooi vast te leggen.

 

Er moet nog veel gebeuren voordat het zo ver is en een aantal van onze leden hebben ons als organisatie al weten te vinden. Maar vele handen maken licht werk! We zouden het heel erg op prijs stellen als er meer leden zijn die vanuit hun werk bijvoorbeeld ons zouden kunnen ondersteunen in bepaalde aspecten van de organisatie. We hebben van alles nodig zoals grote tenten voor op het terras, stroomvoorziening, verlichting, maar ook zeker gewoon extra handjes tijdens het evenement, bijvoorbeeld op de resue/wedstrijd boot en achter de bar.

 

Mocht je het leuk vinden om mee te helpen om er een geweldig evenement van te maken of kan jij (of jouw bedrijf) iets betekenen voor ons in de vorm van sponsoring, neem dan contact op met één van de commissie leden! Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Wij hopen op veel enthousiaste zeilers, zodat we met zijn allen een mooi evenement neer kunnen zetten!

 

De organisatie van het EK F16,

 

Robin Mineur
Sander Mineur
Sanne Wielenga
Samantha Kruijf
Emma van Welij
Nikki Eijtjes
Anna Kroon

Menno Vercouteren

Walter Minderman
Het bestuur van Hellecat

 

(Terug naar boven)


Hellecat: Voorjaarsbokaal 2018
   (02-05-2018)

We hebben de eerste 5 wedstrijd weekenden van het seizoen erop zitten. Het was wisselend erg koud en regenachtig, maar ook erg lekker warm! Met een verscheidenheid aan wind condities was er voor ieder wat wils en was het regelmatig erg spannend op het water! Het een na laatste weekend viel ook dit jaar weer samen met de Van Uden regatta, waardoor het af en toe gezellig druk was rond de boeien.

 

 

Uiteindelijk is dit de top 3 geworden:

1. Robin Mineur en Sander Mineur op een Nacra F16

2. Sanne Wielenga en Frank de Waard/Samantha Kruijf op een Nacra F18

3. Walter Minderman en Gardi Minderman op een Nacra F16

 

De volledige uitslagen zijn onder het kopje evenementen op de website te vinden.

 

 

Hugo Onnink van Lifeshots Photography heeft tijdens de voorjaarsbokaal 2 dagen hele mooie foto's gemaakt op en om het water!

Je vindt ze hier:

1 april

22 april

 

We hopen dat alle zeilers hebben genoten van de wedstrijden! Zonder goede wedstrijdleiding en rescue is dit alles niet mogelijk, mannen bedankt!

En we hopen jullie allemaal weer terug te zien voor het volgende evenement. Als eerste zijn de A-cats aan de beurt op 12 en 13 mei!

 

De wedstrijdcommissie

(Terug naar boven)


Hellecat: Oproep Catamaran en Trimaranclub Nederland
   (02-05-2018)

De Catamaran en Trimaranclub Nederland (CTC) viert dit jaar haar 50e verjaardag. Van 5 t/m 8 juli wordt dit gevierd in Hellevoetsluis met diverse activiteiten. Er worden diverse activiteiten georganiseerd rondom de haven van Hellevoetlsuis, meer informatie is te vinden op: https://ctcnederland.nl/wp/

 

Om het evenement extra leuk te maken en om ook de strand catamaran zeilers bij het evenement te betrekken zou de organisatie graag een mogelijkheid creëren voor de leden om met een strandcatamaran mee te varen. Hiervoor hebben ze onze vereniging benaderd. Helaas hebben wij als vereniging geen eigen catamarans om die leuke initiatief te kunnen ondersteunen. Vandaar dat we via deze weg een oproep willen doen aan onze leden: Heb je een catamaran en vindt je het leuk om in het weekend van het evenement mee te helpen door wat mensen mee te nemen en kennis te laten maken met onze tak van de catamaran zeilsport? Neem dan contact op met de wedstrijdcommissie voor meer informatie!

 

Het zou natuurlijk erg leuk zijn als ook onze "kleine" cats op deze dagen vertegenwoordigd zijn!

 

(Terug naar boven)

Je bent niet ingelogd

Actieve bezoekers: 19, waarvan 0 geregistreerd en 19 gast(en).

Zoek in site

 

Nieuws

03-05-2018

Hellecat en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Lees meer...

02-05-2018

Europees Kampioenschap Formule 16

Lees meer...

02-05-2018

Voorjaarsbokaal 2018

Lees meer...

 

Clubagenda
BegindatumAanvangNaam
21-07-2018 F16 Europeans
24-08-2018 ONK A-cat
15-09-2018 ONK F16
22-09-2018 Clubkampioenschap Hellecat

 

Het weer

 

 


Ogenblik a.u.b. ...