Nieuws

Hellecat: Boten van het strand
   (25-10-2018)

Zondag 11 november vindt de laatste wedstrijd plaats.

Hierna dienen de boten van het strand af te worden gehaald. Dit kan tot en met het weekend van 17 en 18 november.

Van boten die na dit weekend nog op het strand liggen wordt verondersteld dat zij de gehele winterperiode zullen blijven liggen.

Hiervoor zal aan de eigenaren van deze boten een aparte rekening worden gestuurd. ook al haalt u de boot tussentijds weg.

Indien u informatie wenst over het transport of de winterstallingsregeling kunt u contact opnemen met Stephan Nieuwstraten via techniek@hellecat.nl

 

 

(Terug naar boven)


Hellecat: Window to enter the Round Tiengemeten at low costs extended
   (22-09-2018)

Dear Sailors,

 

Due to the support of our loyal and enthusiastic sponsors we can extend the period of low cost entry.

Until Friday the 28th of September 2018 you can enter the Round Tiengemeten at low costs.

 

So don't hasitate to enter! You only have up and including Friday to do it!

 

Kind regards,

 

Race Committee Hellecat

(Terug naar boven)


Hellecat: Clubkampioenschap 2018
   (22-09-2018)

Clubkampioenschap 2018 gaat niet door!

 

Zoals u welllicht reeds in de verschillende media hebt kunnen lezen, verschillende weersdeskundigen hebt horen vertellen en welllicht reeds aan den lijve hebt kunnen ondervinden is het nu al en wordt het komende dagen bijzonder onstuimig weer.

Hoewel de zaterdag misschien nog mogelijkheden geeft om tussen de buien door een wedstrijd te zeilen zullen zondag voor bijna zeker hiervoor geen mogelijkheden zijn.

Aangezien we er een leuk feestje van willen maken moet het weer dan ook wel meewerken. Wij constateren dan ook tot onze spijt dat het niet mogelijk is dit feestje dit weekend te houden.

Wij realiseren ons dat nu vele teleurgesteld zijn en niet weten wat a.s. zaterdag en zondag met hun tijd te doen. Op zaterdag zullen we voor deze leden vanaf 13:00 uur een lekker kopje soep schenken.

De clubkampioenschappen 2018 zullen naar een ander moment worden verplaatst. Aangezien de wedstrijdagenda behoorlijk vol zit zal het of een combinatie van andere wedstrijden zijn of een moment in november. Wij houden u op de hoogte!

Hellecat

(Terug naar boven)


Hellecat: Clubkampioenschap 2018
   (10-09-2018)

Clubleden,

 

Op zaterdag 22 en zondag 23 september aanstaande zullen we de jaarlijkse clubkampioenschappen houden.

Dit is een leuk en laagdrempelig evenement voor alle leden van Hellecat en eventueel aangevuld met niet-leden.

 

Het bestuur roept alle leden op om hieraan mee te doen. Of je nu beginner bent, enigszins ervaren of wedstrijdzeiler het is fun.

Alle ervaren zeilers staan klaar om de minder ervaren zeilers bij te staan met tips & tricks. Er zijn tijdens de clubkampioenschappen alleen maar winnaars!

 

Er zijn voor de Hellecat leden geen kosten aan verbonden. Niet-leden betalen een schappelijke fee van €25,- voor het evenement inclusief een dinner op zaterdagavond en een ontbijt op zondagochtend.

De prijsuitreiking vind plaats op zondag direct na de laatste race.

 

Kortom geen reden om niet mee te doen.

 

Wij zien jullie graag op 22 en 23 september.

 

Het bestuur

 

(Terug naar boven)


Hellecat: Round Tiengemeten RTG 2018
   (02-09-2018)

Dear sailors,

 

This year the RTG weekend races will be held on Saturday 13th and Sunday 14th of October. Only when the weather conditions forces us different Saturday will be the day for the long distance RTG and Sunday will be the day for the windward – leeward races.

 

In October Hellecat is also organizing the ‘Najaarsbokaal’. This event will be held on Sunday 30/09, 7/10, 21/10 and 28/10. The Weekend RTG will not be included in this event. The Weekend RTG is just a single event.

 

Pre-registration can save you money! Register before the 21st of September at the lowest cost as possible.

 

Entry fee before 21 September 2018

Double handed  : 60 euro
Singele handed : 50 euro
Youth                : 50 euro  (<16 year on the day of the event)

 

Registrar before the 21st of September by paying your fee at:

Catamaranvereniging Hellecat

NL71 RABO 0344815056

Don’t forget to mention your name and sailnumber!

 

Entry fee after the 21st of September 2018:
Double handed : 90 euro
Single handed  : 80 euro
Youth               : 80 euro  (<16 year on the day of the event)

 

The organizing committee is working hard to deliver you a nice event.

We’ll hope to welcome you at our club in October!

 

Kind regards,

 

 

Organizing committee Hellecat

(Terug naar boven)


Hellecat: Wijziging bestuur
   (31-08-2018)

Beste leden,

 

Na een nieuwe start met een deels nieuw bestuur hebben we mooie resultaten neergezet als bestuur. De administratie is AVG ‘proof’ gemaakt, nieuwe verenigingssoftware is voorbereid, de bestuursvergaderingen hebben meer structuur, de keuken is gerenoveerd, het clubhuis is bijna geschilderd, de materialen voor de wedstrijden zijn vernieuwd of verbeterd, we hebben een AED gekocht en we hebben hele mooie evenementen georganiseerd. Dat alles dankzij de flinke inzet van de leden en het bestuur. We zijn goed op weg. Plannen om nog meer zaken op te pakken liggen klaar.

 

Daarom valt het mij zwaar u te moeten melden dat om hun moverende redenen de bestuursleden Lynn Pieters en Gert Jan van Scheers deze week hebben besloten hun bestuursfunctie per direct neer te leggen. Lynn en Gert Jan blijven wel lid van de vereniging en zullen niet minder vaak aanwezig zijn, maar zullen niet meer aanspreekbaar zijn vanuit hun voormalige bestuursfunctie.

 

Hellecat is Lynn en Gert Jan dankbaar voor wat zij de afgelopen jaren hebben betekend voor Hellecat. Lynn en Gert Jan zullen net als de andere leden van Hellecat hun steentje bij blijven dragen om de vereniging goed te laten functioneren.

 

Deze situatie zorgt ervoor dat het bestuur van Hellecat thans bestaat uit Collin van Vugt, Bob Hoefnagel en ikzelf. Wij vertegenwoordigen het dagelijks bestuur. Het managen van de dagelijkse zaken is in vertrouwde handen. Echter voor de niet-dagelijkse zaken als barbeheer, zelfwerkzaamheid en de organisatie van de verschillende evenementen is de bezetting onvoldoende en dient er op redelijk korte termijn bestuurlijke aanvulling te komen. Al dan niet in een tijdelijke vorm.

 

Het bestuur zal op korte termijn een ALV uitschrijven om de ontstane situatie met u te bespreken en wellicht, indien de formele termijnen kunnen worden gehaald, een aantal nieuwe bestuursleden aan u voor te dragen voor besluitvorming.

 

Mochten er leden onder u zijn die graag een bestuursfunctie ambiëren laat dit dan  aan ons weten. Wil je weten wat het werk van een bestuurslid inhoud vraag het ons.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van Hellecat,

 

Henk de Graad

(Terug naar boven)


Hellecat: Hellecat en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
   (03-05-2018)

Hellecat en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 geldt er nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze regels gelden ook voor sportverenigingen. Als sportvereniging ben je wettelijk verplicht tot het beschermen van de persoonsgegevens van leden, vrijwilligers, en alle andere personen van wie je persoonsgegevens verwerkt. Voor deze verwerking moet je denken aan :

  • Het opnemen van persoonsgegevens van een nieuw lid in het ledenbestand;
  • Het doorsturen van bepaalde gegevens naar het Watersportverbond;
  • Het jaarlijks sturen van facturen voor het lidmaatschapsgeld;
  • Het versturen van nieuwsbrieven aan leden;
  • Het publiceren van foto’s en video’s van evenementen op de website en op sociale media;
  • Het verwijderen van persoonsgegevens nadat een lid het lidmaatschap opzegt.

Hellecat is met hulp van het NOC*NSF en het Watersportverbond aan de slag gegaan met de AVG verplichting. Via een stappenplan zijn we meegenomen in de acties die voor ons nodig zijn op het vlak van bijvoorbeeld ICT en administratieve processen.

Een van die stappen is het opstellen van een Privacybeleid. Dit is inmiddels gebeurd en dit beleid is nu te vinden op onze website : 

Klik hier

 

We willen jullie verzoeken om kennis te nemen van dit privacybeleid en hier ook akkoord op te geven. Dit kan door in te loggen in onze website en via MijnClub\Wijzigen\Wijzig lidgegevens het hokje bij Privacybeleid aan te vinken. Controleer dan meteen je andere lidgegevens!

In de diverse inschrijvingsformulieren die we bij Hellecat hanteren, heeft dit privacybeleid ook een plaats gekregen en worden nieuwe leden/passanten gewezen op ons privacybeleid.

We hebben het stappenplan inmiddels doorlopen en hebben een AVG-verklaring ontvangen van Stichting AVG. Dit is een zelf-verklaring, waarmee we verklaren dat Hellecat het stappenplan heeft doorlopen en benodigde acties heeft ondernomen. Dit is een praktisch hulpmiddel, Hellecat is en blijft zelf verantwoordelijk om te (blijven) voldoen aan de AVG.

Bedankt voor jullie medewerking!

(Terug naar boven)

Je bent niet ingelogd

Actieve bezoekers: 22, waarvan 0 geregistreerd en 22 gast(en).

Zoek in site

 

Nieuws

25-10-2018

Boten van het strand

Lees meer...

22-09-2018

Window to enter the Round Tiengemeten at low costs extended

Lees meer...

22-09-2018

Clubkampioenschap 2018

Lees meer...

 

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 

Het weer

 

 


Ogenblik a.u.b. ...