Nieuws

Hellecat: Wedstrijden zaterdag en zondag 21/22 oktober afgelast
   (20-10-2017)

Beste zeilers,

 

In verband met de weersverwachtingen zijn alle wedstrijden voor dit weekend (zaterdag 21 en zondag 22) oktober afgelast. 

 

Dear sailors,

 

due to the weather forecast all races for this weekend (October 21st and 22nd)  are cancelled. The club will be open on Saturday morning. 

 

 

(Terug naar boven)


Hellecat: Foto's Ronde Tiengemeten
   (16-10-2017)

Fraaie foto's vanaf het keerschip tijdens Ronde Tiengemeten 2017. Credits to Hugo Onink Lifeshots.

 

Klik hier (of ga naar menu Media Photoalbums).

 

 

(Terug naar boven)


Hellecat: Deelnemers RTG - let op WEGAFSLUITING
   (13-10-2017)

LET OP: Vanaf vrijdagavond 22:00 is de N57 ter hoogte van de Harmsenbrug afgesloten voor verkeer in de richting van Rotterdam naar Stelledam. Verkeer uit Rotterdam richting Hellecat kan het beste na de Botlektunnel de afslag Spijkenisse (vanaf A15 afrit 16, naar N218) nemen en dan richting Geervliet, Heenvliet en Hellevoetsluis rijden. 

 

ATTENTION: Starting Friday evening 22:00 the N57 will be closed at the Harmsenbrug (bridge) for travel from Rotterdam direction Stellendam. Travelling from Rotterdam direction Hellecat we recommend taking exit Spijkenisse (A15 ,exit #16 to N218),  after the Botlek tunnel and then follow signs to Geervliet, Heenvliet and Hellevoetsluis.

 

Link voor meer info: 

http://werkzaamheden.rijkswaterstaat.nl/home.aspx#/?wegnummer=N57&start=14-10-2017&eind=14-10-2017&submitted=1

(Terug naar boven)


Hellecat: Clubkampioenschappen 2017
   (27-08-2017)

Beste zeilers,

 

Zoals jullie wellicht weten hebben de clubcompetitie dit jaar in een ander jasje gegoten. In plaats van wedstrijden verdeeld over het hele seizoen heb we dit jaar één gezellig weekend met zijn allen. En goed nieuws: dat weekend is al aankomend weekend!

 

Op 2 en 3 september organiseren we de Clubkampioenschappen, waarin we met elkaar gaan kijken wie zich een heel jaar lang clubkampioen van Hellecat mag noemen! Het wordt een weekend voor iedereen, zowel de ervaren wedstrijdzeilers als de recreatieve zeilers, jong en oud, iedereen kan meedoen.

2 september beginnen we om 11 uur met een uitgebreide briefing. Hierin zal door ervaren wedstrijd zeilers uitgebreid aandacht besteed worden aan de procedures tijdens een wedstrijd en kan je hen het hemd van het lijf vragen over alles wat met catamaran zeilen te maken heeft.

 

Om 13 uur gaan we dan het water op: om het een beetje spannend te maken zullen we een alternatieve baan varen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan dit bijvoorbeeld een rondje Slijkplaat zijn of een baan met een aparte vorm. Wil je weten wat het precies wordt? Dat hoor je tijdens de briefing!

 

Na het zeilen zal er goed voor jullie gezorgd worden door de barcommissie in de vorm van een barbecue! Gezellig met een drankje napraten over de wedstrijden hoort er natuurlijk ook bij!

 

Zondag 3 september zal de start om 11 uur zijn, zodat we weer op tijd het water af zijn voor de prijsuitreiking.

 

En het beste van allemaal: het kost helemaal niks om mee te doen!

 

Mocht je enthousiast zijn geworden kan je je alvast aanmelden door een mail te sturen naar wedstrijdcommissie@hellecat.nl om je op te geven. Dan weten wij voor hoeveel mensen we eten moeten verzorgen.

Ook als je nog vragen hebt kan je contact opnemen via dit email adres.

 

Wij hopen iedereen te zien volgend weekend op het strand voor een gezellig zeilweekend!

 

Lynn Pieters

Wedstrijdcommissie

(Terug naar boven)

Je bent niet ingelogd

Actieve bezoekers: 39, waarvan 0 geregistreerd en 39 gast(en).

Zoek in site

 

Nieuws

20-10-2017

Wedstrijden zaterdag en zondag 21/22 oktober afgelast

Lees meer...

16-10-2017

Foto's Ronde Tiengemeten

Lees meer...

13-10-2017

Deelnemers RTG - let op WEGAFSLUITING

Lees meer...

 

Clubagenda

-- Geen vermeldingen --

 

Het weer

 

 


Ogenblik a.u.b. ...