Nieuwsbrief Hellecat
Er mag weer gezeild worden! Op zaterdag 9 en 16 mei is het mogelijk om je Catamaran te komen brengen en op het strand te leggen, lees hieronder meer.

 
Wanneer er vragen, suggesties of mooie verhalen om te delen zijn, horen wij deze graag! Wij zijn per mail en telefoon (06 42 63 10 90) bereikbaar.
 

Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.
 
Boten op het strand

Op zaterdag 9 en zaterdag 16 mei is het mogelijk om je Catamaran te komen brengen en op het strand te leggen. De boten kunnen gebracht worden tussen 10 en 15 uur.
 
Zoals we in de vorige nieuwsbrief al hebben aangegeven is het Quackstrand mooi opgeknapt maar dat betekent ook dat we voortaan op een andere plek parkeren, en onze boten aan/afvoeren.
 
Die nieuwe plek is de parkeerplaats bij restaurant Boelies, aan Oever 1 te Hellevoetsluis. Vanaf die parkeerplaats is een nieuwe betonweg aangelegd die achter de reddings brigade en de Shamrock Inn langs gaat naar Hellecat.
 
Wanneer jullie zaterdag met de boot komen parkeer dan op de parkeerplaats, en loop even naar Hellecat om te vragen of de tractor de boot op kan halen. Of misschien staat de tractor wel klaar bij de parkeerplaats. Rijd vooral niet zelf met de auto door naar de vereniging!
 
Tot slot: Onze kantine is gesloten en ook het sanitair is niet toegankelijk. Uiteraard kan je wel je zeilspullen in de berging opbergen.
We vragen jullie medewerking om zelf verantwoordelijk te zijn om op een goede manier om te gaan met de geldende Corona maatregelen, zoals bijvoorbeeld het 1,5m afstand houden.

 
Zeilen

Hellevoetsluis staat het toe dat er weer gezeild wordt. Wij ondersteunen dit, maar, ook hier geldt dat het jullie eigen verantwoordelijkheid is om je te houden aan de RIVM richtlijnen.

Vernieuwd Quackstrand

Dat ziet er prachtig uit. Tot zaterdag!
(Rob, dank voor de foto's)

Facebook
Link

Catamaranvereniging Hellecat
 
Postbus 1171, 3220 BD, HELLEVOETSLUIS
 
Zuid Holland, Nederland

 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van catamaranvereniging Hellecat. Mocht u de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, kunt u dat kennis maken via een e-mail aan de secretaris.


Bezoek de website  |  Stuur een E-mail | Afmelden Nieuwsbrief

 
v